(untitled) (Conferencea, 2022)
Mazkur maqolada madaniy sayohatlar orqali kichik yoshdagi maktab o’quvchilarini vatanparvarlik ruhida tarbiyalash, Vatanparvarlik tarbiyasining maqsadi, Vatanparvarlik g’oyalarini va qadriyatlarini targ’ib qilishda mintaqaviy sharoitlarni hisobga olish, bolani vatanparvarlik bilan tarbiyalashning individual shakllari haqida batafsil bayon etilgan.