(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada Sentob ekoturistik qishlog’i haqida so’z yuritilgan va mavjud holati o’rganilgan.Mavjud holati o’rganilgan holda kamchiliklarni bartaraf etish,turizm qishlog’iga yanada ko’proq turistlarni jalb qilish maqsadida loyiha takliflar berilgan.