(untitled) (Conferencea, 2022)
Mazkur maqolamizda daqiqa sayin rivojlanib borayotgan texnologiyalar va texnika asrida zamonaviy dasturlar va ulardan ijtimoiy hayotning turli jabxalarida keng foydalanish imkoniyati, eng so`nggi va qulay interfeysga ega bo`lgan dasturlarni o`z ehtiyojiga ko`ra tanlash va ularni kasbiy faoliyatlarning turli jabxalariga yo`naltirish, ulardan foydalanish masalalari hamda ta’lim jarayonida o’quvchilarni bilimlarini baholashda o’zbekcha interfeysga ega bo’lgan easyQuizzy dasturidan foydalanish yoritilgan