(untitled) (Conferencea, 2022)
ushbu maqolada tilshunoslik bo’limlaridan biri hisoblangan punktuatsiya bo’limining asosiy xususiyatlari haqida ma’lumotlar berilgan va maktab darslarida bu bo’limni qanday o’rgatish haqida tavsiyalar ham yozilgan.