(untitled) (Conferencea, 2022)
Ушбу маколада хозирги кунда кенг таркалган касаллик тури анемия яъни камконликнинг келиб чикиш сабабларидан бири темир моддасининг етишмаслиги, буни олдини олиш учун организмга сутка давомида канча микдорда темир моддаси тушиши кераклиги тўғрисида тўхталамиз.