(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada ijodkor Erkin A’zam publitsistikasining ajralmas bir qismi – suhbatlarga e’tibor qaratildi va suhbatlar mavzusi tahlil etildi. Suhbat janrining tarixiga nazar tashlandi. Suhbatning ahamiyatli va oʻziga xos jihatlari haqida fikrlar bildirildi. Suhbat janrining nazariy asoslari haqida soʻz yuritildi. Suhbat janrining tahliliy publitsistikaning bir boʻlagi ekanligi izohlab berildi.