(untitled) (Conferencea, 2022)
Ушбу мақолада МЕС тизми ўзи нима, унинг вазифаси ва имкониятлари, тизимнинг ишлаш алгоритми, ишлаб чиқаришни синхронлаштириш, оптималлаштириш, тизим орқали ишлаб чиқариш корхоналари самарадорлигини ошриш, аниқ ишлаш тизимини ташкил қилиш таҳлил қилинади