(untitled) (Conferencea, 2022)
Мақолада қишлоқ хўжалиги маҳсулотларини саноат усулида қайта ишлаш занжирида кооперацион алоқаларни мустаҳкамлаш йўллари, жумладан фермер ва деҳқон хўжаликларининг улуш қўшиб, ҳамкорлик асосида маҳсулотларни қайта ишловчи кооперативлар ташкил этиш масалалари ёритилган.