(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada rangtasvirning oqim va yo`nalishlarida ishlash uslubi, o`ziga hosligi va uning muhim jihatlari, turli oqim va yo`nalishlarida ijod qilgan rassomlar ayrim asari to`g`risidagi ma`limotlar yoritilgan.