(untitled) (Conferencea, 2022)
Мақолада айни кунларда муаммо бўлиб келаётган йирик иншоатларни зарарланиши ва уларни аниқлаш усуллари ёритилган бўлиб бунда термитларнинг биоэкологияси, зарар келтириш хусусиятлари очиб берилган