(untitled) (Conferencea, 2022)
Мақолада ахборот-таҳлил тушунчаси, моҳияти, ахборотдан фойдаланиш билан боғлиқ жараёнларга оид илмий қарашлар, шунингдек ички ишлар органлари тергов бўлинмаларида қонунлар ижросини таъминлашда ахборот-таҳлил фаолиятини аҳамияти ҳамда ушбу фаолиятни янада такомиллаштириш бўйича таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.