(untitled) (Conferencea, 2022)
Jaloliddin Manguberdining hayoti, siyosiy va harbiy kurashlari, unga nisbatan amalga oshirilgan hiyonatlar. Taxt egasi bo’lsa ham unga xoinlik qilganlar, qo’rqoq otasi haqida.