(untitled) (Conferencea, 2022)
Maqolada tasviriy san’atning turi bo’lgan grafika ya’ni qalamtasvirning rangtasvirda tutgan o’rni beqiyosligi haqida nazariy fikr va mulohazalar hamda amaliy qo’llanilishi tahlil etiladi