(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada porey piyozining biologiyasi, tarqalishi va yetishtirish texnologiyasi,foydali xususiyatlari va nav va duragaylari haqida ma’lumotlar berilgan. Porey piyozining oziq-ovqatdagi ahamiyati to’g’risida so’z yuritiladi.