(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada chet tili darslarida, jumladan, nemis tilini o’qitishda o’quvchilarni lug’at boyligini oshirishda tarqatma materiallar sxema va o’ynlardan foydalanish haqida fikr boradi hamda bu boradagi ba‘zi metodik tavsiyalar berilib o’tilgan. tavsiyalar berilib o’tilgan.