(untitled) (Conferencea, 2022)
Керакли хоссаларга эга бўлган янги материаллар олиш учун полимер хомашёларни мақсадли модификациялаш – замонавий полимерлар кимёсининг муҳим йўналишларидан биридир. Бу вазифа полимер хомашёсининг кимёвий табиати, уни қайта ишлаш шароитлари, олинадиган маҳсулотнинг хоссалари ва қўлланиш соҳасига кўра турли йўллар билан ҳал этилиши мумкин