(untitled) (Conferencea, 2022)
Мақолада Рақамли иқтисодиёт – бу иқтисодий фаолиятнинг бевосита ахборот коммуникация технологияларининг ривожлантирилиши билан боғлиқ бўлган рақамли маълумотлар воситасида товарлар ишлаб чиқариш ва хизматлар кўрсатиш самарадорлигини оширишга йўналтирилган электрон, интернет, тармоқ ва виртуал иқтисодиёт кўринишидаги ижтимоий-иқтисодий тизими, таҳлили масалалари ёритиб берилган.