(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqola optik tolali chiziqni diagnostika qiluvchi impulsli optik reflektometrning odatiy refleksogrammasiga asoslanib, masofaga qarab aks ettirilgan signalning nisbiy kuchining o’zgarishiga asoslangan.