(untitled) (Conferencea, 2022)
Ушбу мақола ўзбек ва инглиз тилларидаги феъллар градуонимиясининг аллоьорфик ва изоморфик хусусиятларига бағишланган бўлиб, унда грамматик ва семанитик категориялардаги даражаланишлар фарқланган. Шунингдек, чоғиштирилаётган тилларда мисоллар келтирилган.