(untitled) (Conferencea, 2022)
Келтирилган ушбу мақолада таьлим сифатини оширишда видео дарсликдан фойдаланиш ҳақида тушунча ва тавсиялар берилган. таълимни модернизация ва ислоҳ қилиш жараёнлари олий таълим тизимид яққол намо¬ён бўлади.Бу ерда дарс бериш жараёнида янги технологиялар таълим сифатини оши¬риш мақсадида доимий равишда жорий этиб бори¬лиши зарур. Ўз-ўзидан равшанки, таълим тизи¬мини ислоҳ қилиш жараёни мамлакатда амалга оширилаётган ижтимоий-иқтисодий ислоҳотлар¬нинг зарурий омили ҳисобланади ва доимий характерга эгалиги назарда тутилган.