(untitled) (Conferencea, 2022)
ushbu maqolada avtoservis korxonalarining ifloslantiruvchi moddalarini atrof-muhitga ta`siri, ularning tarkibi, avtomobil transportini atrof-muhitga ta`sirini hisobga olgan holda avtoservis korxonalarini oqilona joylashtirshni metodlari va modellari ko`rib chiqilgan.