(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada buyuk rus adibi L.Tolstoy ijodi , uning rus adabiyotida tutgan o’rni haqida so’z yuritiladi. Tolstoy XIX asr rus adabiyotida o’zining yangicha qarashlari , gumanizm va erkinlikni tarannum etuvchi realistik asarlari bilan yorqin iz qoldirgan.