(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada aniq fanlarga ixtisoslashtirilgan maktablarning matematika chuqurlashtirib o’qitiladigan sinflari uchun “Matematikadan o’quv dasturi” loyihasini tayyorlashga bo’lgan ehtiyojlar, sinflar kesimida kiritiladigan o’zgartirishlar haqida fikr yuritiladi