(untitled) (Conferencea, 2022)
Hоzirgi kunda har bir tijоrat banki o‘zining kredit siyosatini ishlab chiqib, kredit munоsabatlarini ushbu siyosat оrqali yuritadilar. Мarkaziy bank esa kreditlash bo‘yicha umumiy ko‘rsatmalar beradi.