(untitled) (Conferencea, 2022)
Ушбу мақолада сайловга оид оммавий низоларни ҳал этишга қаратилган қонунчиликдаги муаммолар ва ушбу муаммоларга муаллиф томонидан берилган ечимлар ҳақида сўз юритилади ҳамда тегишлича таклифлар илгари сурилади.