(untitled) (Conferencea, 2022)
Bugungi kunda mamlakatimizda maktabgacha ta’lim tizimini tubdan takomillashtirish, maktabgacha ta’lim tarbiyalanuvchilarining intellektual salohiyatini oshirishga qaratilgan chora-tadbirlarni amalga oshirish, ta’lim tashkilotlarida yuqori malakali, o’z kasbining yetuk mutaxassisi bo’lgan tarbiyachilarning ish olib borishi,umumiy qilib aytganda, maktabgacha ta’lim sifatini yaxshilash, bolalarning kichik yoshidan boshlab bilim olishga bo’lgan qiziqishlarini oshirishga qaratilgan keng ko’lamli islohotlar amalga oshirilmoqda.