(untitled) (Conferencea, 2022)
So‘z yasalishiga aloqador eng murakkab va munozarali masalalar qatorida bu tizimdagi ichki yasalish va tashqi yasalish hamda so‘z yasalishi bilan shakl yasalishi munosabati masalalaridir.