(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada nemis adabiyotining yetuk namayondasi E.M.Remarkning hayoti va ijodi, “G‘arbiy frontda o‘zgarish yo‘q” hamda “Uch og‘ayni” asarlari qiyosi va tahlili yoritilgan.