(untitled) (Conferencea, 2022)
Ушбу тезисда япон халқ мақоллари мисолида ҳаракатга ундовчи нутқий актларнинг ўрни ва уларнинг ўзига хос хусусиятлари ҳақида фикр юритилган. Шунингдек, япон мулоқот матнида қўлланиладиган япон тилига хос махсус қоидалар ҳамда талабаларнинг тил билиш даражасини шакллантириш ва ривожлантириш учун муҳим саналган грамматик конструкциялар ҳамда суффикслар ҳақида тўхтаб ўтилган.