(untitled) (Conferencea, 2022)
Картошка экиш учун тупроққа асосий ва экиш олдидан ишлов турларига. картошкани ўғитлашга каратилган. Узбекистон дехкончилиги суғориладиган шароитида тупроққа асосий ишлов бериш куйдагиларни ўз ичига олади. Даладан олдин экилган экин туплари ўсимлик колдикларини йигиб олиш. Ерга асосий ишлов бериш ва далаларни эксплуатацион текислаш.