(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada yengil atletika sport turida sportchilarni o’qitish va rivojlantirishda innovatsion texnologiyalardan foydalanish samaradorligi va jismoniy fazilatlar o’yinchining harakat imkoniyatlari darajasini ifodalashi haqida fikr yuritilgan.