(untitled) (Conferencea, 2022)
Ушбу тезисда япон тилида ҳурмат категориясининг мулоқот самарадорлигини таъминловчи омил сифатидаги моҳияти ва уларнинг ўзига хос хусусиятлари ҳақида фикр юритилган. Шунингдек, япон мулоқот матнида қўлланиладиган япон тилига хос махсус қоидалар, грамматик конструкциялар ҳамда ҳурмат ва камтарликни ифодаловчи бирликлар ҳақида тўхтаб ўтилган.