(untitled) (Conferencea, 2022)
Rivojlanishida nuqsoni bo’lgan bolalarning umurtqa pog’onasi va oyoq kaftlarida turli funksional chetlanishlar bukrlik, yelkalar assimetriyasi, oyoq kaftlarining deformatsiyasini aniqlash, uning oldini olishda jismoniy va harakatli ko’nikmalarini rivojlantirish haqida so’z yuritilgan.