(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada buyuk o’zbek yozuvchisi Pirimqul Qodirov qalamiga mansub tarixiy roman “Yulduzli tunlar” asaridagi bosh qahramonlar Bobur Mirzo, Xonzoda begim, Mohim begim va Tohir oftobachi kabi obrazlarning qahramonliklari yoritilib beriladi.