(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada iqtisodiyotdagi eng muhim tushunchalardan biri bo’lgan inflyatsiya haqida to’xtalib o’tamiz.Biz bu maqolada aynan inflyatsiya nimaligi, uning iqtisodiyotdagi o’rni va ahamiyati haqida emas.Uni qanchadir muddatda bir meyorda ushlash turish yo’llaridan biri bo’lgan inflyatsiyani targetlash haqida to’xtalamiz.O’zi inflyatsani targetlash iqtisodiyotga nima beradi-yu va iqtisodiyot nimani yo’qotadi degan savollarga ushbu maqolamiz orqali javob berishga harakat qilamiz.