(untitled) (Conferencea, 2022)
Ушбу мақолада мамлакатимизда тўқимачилик корхоналарнинг экспорт салоҳиятининг бугунги кундаги таҳлили, Европа бозорларига экспорт қилишда талаб этиладиган сертификатцияни корхоналарга жорий этиш, ҳамда соҳа олдидаги муаммолар ва уларни бартараф этиш бўйича таклифлар келтирилган.