(untitled) (Conferencea, 2022)
ushbu maqolada maktab o’quvchilarini mustaqil fikrlashga orgatish asoslari korsatilgan bolib, zamonaviy pedagogik texnologiyalarning ahamiyati va afzalliklari yoritib berilgan.