(untitled) (Conferencea, 2022)
Mazkur maqola majburiyatlarni bajarilishi sud orqali ta’minlashning huquqiy asoslari va ahamiyati ilmiy va amaliy jihatdan tahlil qilingan. Shuningdek, fuqaroviy-huquqiy munosabat hisoblangan majburiyatlarning sud orqali bajarilishini ta’minlash bilan bog‘liq masalalarning o‘ziga xos jihatlari tahlil qilingan hamda sohaga oid muammolar va kamchiliklarni bartaraf etishga qaratilgan taklif va mulohazalar ilgari surilgan.