(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqola maktabgacha katta yoshdagi bolalarni innovatsion texnologiya yordamida hozir yaratilayotgan tarixga virtual sayohat qilish platformasi haqida bo’lib, uni ishlash texnologiyasi, maqsad va vazifalari bayon qilingan. Bu virtual platforma orqali O’zbekiston tarixini qayta tiklash, tarix darslarini virtual innovatsion usulda boyitish hamda yurtimizga xorijiy sayyohlarni kelishini ko’paytirish uchun yaqindan yordam beradi. Yaratilish jarayonlari, tarixiy obyektlarni maketlashtirishni ham o’z ichiga oladi.