(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari xodimlarining boshqaruv jarayonini sifatli amalga oshirayotgan rahbarlar ya’ni drektorlari va tashkilot uslubchilarining tashkilotdagi ustuvor vazifalari haqida so’z yuritilgan.