(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu maqola qo’ylarda bradzot kasalligini tashxislash va oldini olish haqida ma’lumot beradi. Bu o‘z navbatida, fermer xo‘jaligi mutaxassislariga kasalliklarni aniqlash, davolash va oldini olish imkonini beradi.