(untitled) (Conferencea, 2022)
Мақолада aсинхрон моторларнинг ишдан чиқиш сабабларини тадқиқ қилиш, асинхрон моторлардаги шикастланиш турлари ва механик шикастланишлар тўғрисида назарий маълумотлар ёритилган. Бу орқали электр машиналарда исрофларни камайтириб фойдали иш коэффицентини ошириш мақсад қилинган.