(untitled) (Conferencea, 2022)
Maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti ilg‘or ish tajribasiga ega xodimlarni rag‘batlantrishni turli xil nazariy va innovatsion mexanizmlari ilmiy-amaliy jihatdan tahlil qilib berilgan. Bunda albatta xorij tajriabsiga ham to‘xtalib o‘tilgan.