(untitled) (Conferencea, 2022)
Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarini jihozlashda yuzaga kelayotgan muammolarni yechimmini yechish bo‘yicha ilmiy va nazariy takliflar, tavsiyalar berildi. Shuningdek ushbu taklif va tavsiyalar asosida amaliy xulosalarga kelindi.