(untitled) (Conferencea, 2022)
Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotida ma’naviy-ma’rifiy tadbirlarni tashkil etishning xususiyatlari ochib berilgan bo‘lib, ma’naviy-ma’rifiy kunlarni tashkil etishda tarbiyachi va tarbiyalanuvchilar o‘rtasidagi ijtimoiy munosabatlar hamda ma’naviy tadbirlarning tashkiliy, ijtimoiy va tarbiyaviy ahamiyati ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilib berilgan.