(untitled) (Conferencea, 2022)
Ushbu mavzu “Ta’lim berish metodikasi” mavzusiga bag‘ishlangan bo`lib, “BBB” metodi va Aqliy hujum metodi bo’yicha batafsil ma’lumotlar keltirildi. Ushbu mavzudan kelgusida o‘qituvchilar foydalanishlari mumkin.