(untitled) (Conferencea, 2022)
Мазкур мақолада профессионал таълим тизими раҳбар кадрларини бошқарув компетенцияларини такомиллаштириш, уларнинг малакасини ошириш жараёнларни тaшкил этиш, бошқарув қобилиятларини ривожлантиришга мўлжалланган электрон дидaктик воситaлaрни ишлaб чиқиш вa ахборот коммуникация технологиялари воситасида объектив бaҳолaш мехaнизмлaрини ярaтиш каби масалалар муҳокамаси баён қилинган.