(untitled) (Conferencea, 2022)
Bu maqolda bankning aholiga taklif etadigan xizmatlrining mintaqa xususiyatidan kelib chiqqan holda sifati va bundan mijozlarning mamnunlik darajasi tadqiq etilgan. Maqola obyektiga shaxsiy yondoshuv boshqa ilmiy manbalarda keltirilgan fikrlar bilan qiyosiy-tanqidiy jihatdan tahlil qilingan va asoslab berilgan.