(untitled) (Conferencea, 2022)
Ушбу мақолада Абдуллахон II даврида шаклланган Бухородаги Чор Бакр мажмуаси ва жуйборий шайхларининг ҳазиралари архитектураси тўғрисида ёритилган. Чор Бакр мажмуаси ва унинг қурилиш услуби тўғрисида ёзилган.