(untitled) (Conferencea, 2022)
Болаларнинг ҳудудий стоматологик клиникалари, оилалари ва мактаблари шароитида амалга ошириладиган, болаларда тиш деформациясининг олдини олиш бўйича кенг қамровли кўп босқичли дастурни ишлаб чиқиш, амалга ошириш ва самарадорлигини баҳолаш.